Οι 10 διατροφικοί μύθοι που οι ειδικοί θέλουν να εξαφανίσουν

Reading Time: < 1 minute

Το γάλα σόγιας μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Τα τρόφιμα χωρίς λιπαρά είναι πιο υγιεινά από τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Όσοι είναι χορτοφάγοι δεν παίρνουν αρκετές πρωτεΐνες.

Όλα τα παραπάνω παραμένουν λανθασμένες απόψεις σχετικά με τη διατροφή, πλαισιώνοντας έναν μύθο σχετικά με το τι πρέπει και δεν πρέπει να τρώμε.

Για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, οι NYT έθεσαν σε 10 από τους κορυφαίους ειδικούς σε θέματα διατροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες μια απλή ερώτηση: Ποιοι είναι οι κορυφαίοι διατροφικοί μύθοι που θα θέλετε να εξαφανίσετε; Οι ειδικοί απαντούν.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο